Blogilates

N U D E L O O K

Nudecollage

Jeg er fuldstændig forelsket i nude farver, både når det kommer til tøj og asseccories men også make-up. Farverne klæder de fleste og giver et fint udtryk der kan bruges til hverdag uden at være alt for make-up’et.

Det vigtigeste for mig er at selve basen for looket er perfekt, derfor betyder det enormt meget for mig at jeg har en foundation der dækker, holder godt og giver et mat finish. Det kan være svært at finde den helt perfekte foundation og det er også meget forskelligt fra person til person hvad der passer til ens hudtype. Det er en god idé først at gøre det klart hvilken hudtype man har og hvilke krav man stiller til en foundation, det gør det nemmere at sortere mellem de mange forskellige.

Hvis du, som så mange andre, vier dine søndage til afslapning og online shopping vil jeg råde dig til at kigge forbi hos Magasin har de et kæmpe udvalg af kvalitets foundations som du kan klikke hjem lige her: Foundations – let the home shopping begin!

Nu vil jeg putte med i min dyne med en kop kaffe og en bog og blive der resten af dagen. Hvis der sidder nogen derude med et rigtig godt forslag til en god bog – then hit the comments <3

 

 

sponsoreret

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogilates