Nimb Bar and Grill

Nyt hår

10603509_272010236334933_6619886686713595200_nSå blev det altså tid til lidt forandring. De gamle striber hang også halvvejs nede i mit hår og så slidte og triste ud. Så nu er det blevet en lys men varm brun som jeg tror jeg bliver rigtig glad for. Den er ikke for langt fra min naturlige farve, så jeg håber udgroningerne ikke bliver alt for grimme.

Det er en toningsfarve jeg har fået lagt i denne gang, fordi det var så slidt at det nok ikke ville kunne klare en alm. farvning (!!) Så den holder måske 2 måneder og så kan jeg lige tage den derfra – om jeg overhovedet bliver glad for farven eller hvad.

Jeg synes dog godt man kan se at håret ikke har taget helt 100% imod farven fordi det er så slidt og var ret lyst i spidserne, så der går nok ikke alt for længe før jeg må forbi frisøren igen og tage en snak med hende om hvad vi gør.

Idag har jeg haft fri og jeg er så godt som færdig med min opgave. ENDELIG ! Den skal sendes på torsdag og så kan jeg endelig slappe lidt af og få overstået min eksamen. Jeg håber i har haft en dejlig start på ugen allesammen. Husk at nyde den kommende årstid og ikke kun være triste over at sommeren er ovre. Efteråret byder på så mange dejlige ting som gåture i skoven, varm kakao under dynen, filmaftener, regnvejr, striktrøjer og støvler!

 

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nimb Bar and Grill