Instagram + Rabatkode

Dagdrømme

future

Jeg er virkelig en dagdrømmer, jeg går faktisk rundt og drømmer om en masse fantastisk ting hele dagen lang. Jeg tror også det er derfor jeg så tit har mareridt om natten – min underbevidsthed må prøve at skabe en eller anden balance så jeg ikke bliver helt tosset. Her er et lille indblik i hvordan mine dagdrømme ser ud lige nu.

Jeg dagdrømmer mig ikke væk fra det sted jeg er lige nu. Jeg er meget tilfreds med mine omgivelser og de mennesker der er omkring mig. Jeg er meget taknemmelig for min lille familie: min fantastiske kæreste og vores lille hundebarn Ella. Jeg er glad for vores lejlighed, mine dejlige venner, min familie, hans familie og at jeg endelig har fundet et job hvor jeg virkelig føler mig hjemme og bliver uddannet på samme tid. Jeg er et helt fantstisk sted i livet lige nu, vi har endnu så meget frihed til at gøre hvad vi vil og jeg er sikker på min kæreste nok skal sørge for at jeg kommer ud og ser verden (jeg er virkelig en kylling når det kommer til store transportmidler som fly eller færger) han har allerede givet mig en uforglemmelig tur til Paris og Torremolinos.

Jeg føler mig meget heldig fordi jeg har det så godt og jeg glæder mig så enormt meget til alle de ting der kommer. De kan kun blive endnu mere fantastiske med det fundament jeg har nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram + Rabatkode