Min mening om Shai

Blogilates

SAM_2265

 

Heej derude..

Det her kommer til at lyde lidt i stil med alt det der “new year – new me” crap men anyways…

Jeg her netop tilmeldt mig Blogilates og jeg er faktisk virkelig spændt på det. Jeg har for nyligt meldt mig ind i fitnessDk igen, men jeg kan godt mærke at jeg alligvel har brug for ny inspiration for ikke at køre fast i det. Kender i det?

Jeg læste først om Blogilates ovre hos Johanne, som er en super inspirerende blogger jeg selv elsker at følge, og nu er jeg selv hoppet med på vognen. Nice butt and flat tummy here I come!

Blogilates er et gratis træningsprogram over nettet hvor du hver måned får tilsendt en “hemmelig kode” til månedens træningsprogram. Hver dag i programmet er der links til træningsvideoer du enten kan lave i fitnesscenteret, ude i naturen eller hjemme i stuen.

Du kan læse meget mere om blogilates på siden HER – på billedet ovenfor ses appen man også kan få til at holde styr på sin træning. Det koster dog 8 kr om måneden at hente træningsprogrammet ned på den. Til gengæld er den lidt nemmere at have med rundt.

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om Shai