Januar udsalg!

Min mening om Shai

IMG_8978 IMG_8979 IMG_8980

 

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen..

Shai er virkelig et smart koncept og jeg er SÅ så glad for det. Jeg har altid haft problemer med andre skrabere da jeg har ret sart hud og altid fik røde knopper på benene. Det er virkelig ærgerligt og ufedt når de vinterblege stænger skal luftes for første gang og de ligner noget der er løgn. Det har generet mig længe og jeg har prøvet alle muligt forskellige (møg dyre!) skabere og diverse cremer.

Da jeg fandt Shai tænkte jeg, hvorfor ikke give det et forsøg? og jeg har endnu ikke fortrudt det.

Bladene føles super behagelige mod huden og der er hele seks af dem! Derudover har barberhovedet lyderrøde “puder” med vitamin E, aloe vera og lavendel. Det skulle være beroligende for huden, det ved jeg nu ikke om det er, men det dufter godt og det får bladene til at glide ubesværet over huden. Den har et bøjeligt barberhoved (som de fleste andre skrabere) der gør det nemt at barbere ved f.eks. ankelerne, et bredt skaft der er nemt at holde på og en holder der kan sættes på væggen med en sugekop.

Du tænker nok at alt det lyder fint nok men ikke specielt unikt. Det jeg synes er virkelig smart ved konceptet er at bladende automatisk bliver sendt til dit hjem hver 4. måned så du ikke selv skal huske på at tage ud og købe nye. Det har jeg virkelig været god til at glemme og har så mange gange brugt et sløvt blad fordi jeg havde glemt at købe nye. Typisk mig…

For god ordens skyld vil jeg gerne nævne at jeg på ingen måde bliver sponsoreret af Shai og at jeg skriver dette af ren interesse. Jeg er oprigtigt glad for det her produkt og jeg tror at mange andre også kunne blive det.

Jeg er klar over at Shai har fået virkelig dårlige anmeldelser på Trustpilot og hvis jeg skal være ærlig så gør det mig da en lille smule skeptisk, men jeg må indrømme at jeg aldrig har oplevet nogen af de ting der bliver nævnt. Måske har jeg bare været heldig indtil nu? Jeg lytter normalt meget til andres mening og er ret glad for sider som Trustpolit, men jeg synes også det er vigtigt at man former sin egen mening om tingene.

Du kan læse mere om Shai HER og se deres anmeldelser på Trustpilot HER

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar udsalg!