ALL WHITE EVERYTHING

 photo malermichelle1_zps3db062ee.jpg

 

Hey blog!

Så fik jeg endelig taget mig sammen og fik hevet malergrejet frem fra gemmerne – der gik lige lidt party planner i mig her det sidste stykke tid pga. mit svendegilde (hvor vildt er det lige at de to år gik SÅ stærkt?)

NÅ. Men fest planlægningen satte også lidt en stopper for mit lille bolig projekt – så nu hvor festen er ovre har jeg langt om længe fået malet!  Y E S!

Den lavendelfarvede væg i soveværelset er nu væk for altid- aah. Det var oprindeligt købt som en beige/sandfarvet, men det så altså helt anderledes ud da det kom på væggen her hjemme! Det er virkelig vigtigt at få en farveprøve med hjem og “se den på” kan jeg så fortælle.

Det er nok noget med lyset og de ting man har i det pågældende rum der gør at det kan se anderledes ud end når man står med et katalog i en butik. Nu har jeg lært det på den hårde måde.. Sådan er jeg bare, utålmodig!

 photo malermichelle_zps902a6f2f.jpgNår det er sagt, kan man vel aldrig gå helt galt i byen med hvid. Og jeg er super glad for resultatet. Det ser mere rent og ordenligt ud og det giver ro i øjnene (og hovedet, hah) Nu mangler jeg bare at få hængt hylder op – så handy er jeg heller ikke at jeg lige sætter dem op selv, ikke uden opsyn af en fagmand i hvert fald!

Jeg sagde farvel til min (uheldige) lavendelvæg og hvis du også står og har brug for en klat maling til at dække.. – eller forskønne, så er der masser af hjælp at hente lige her: XL-Byg

 

 

 

 

sponsoreret

 

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hi love!