Et lille tip

Et år er gået og et nyt er…

År 2014 blev året hvor jeg fejrede min 23. fødselsdag, mit 3. år med min dejlige kæreste og blev udlært. Tiden er fløjet afsted og jeg kan næsten ikke tro året allerede er slut.

Men her står vi så allesammen foran et helt nyt år, en blank side og det er helt og holdent op til os selv hvad vi vil gøre med det. Jeg mener, det er jo lige til at få præstationsangst over. Jeg er lige startet på et nyt arbejde, nye opgaver, nye kunder, ny arbejdsplads, nye regeler, nye kollegaer, nye arbejdstider. Og nu et helt nyt år. Alt det nye er så fantastisk og så skide skræmmende på samme tid.

Men efter et år med så dejlige minder som dette kan det kun blive fantastisk, det der venter.

2014

Berlin

 

Berlin med de to bedste piger i verden. Vi havde den bedste tur og jeg vil altid tænke tilbage på den som helt perfekt. Vores venskab er så uendelig vigtigt for mig og minder som dette må være lykken.

Bobler, shopping, lækker mad, zoo tur og det bedste selskab man kunne tænke sig. Heldige lille mig!

fødselsdag

 

Min 23. fødselsdag bød på hygge med pigerne i butikken, hjemmelavede cupcakes, en kaffedate og fødselsdagsmiddag på madklubben med min eneste ene. Perfekt.

 

sommerhussturSommerhus-pige-tur. En hel weekend med hygge, god mad (enorme mængder bacon) bobler, shopping og afslapning i poolen og når ja, det blev vist til en enkelt løbetur.

 

bornholm

 

Jeg fik oplevet bornholm igen for første gang siden folkeskolen. Det var en dejlig tur med mennesker jeg holder meget af. Det kunne næsten ikke have været bedre.

– Og med næsten mener jeg at vi nu godt kunne have undgået de massive bølger der kastede os mod den lille ø og slog halvdelen af os omkuld med en ordenlig omgang søsyge.

udlært

Jeg blev udlært salgsassistent med specialet ure guld og sølv med karakteren 12! Det var noget af en oplevelse og det føles så godt at gå efter noget og opnå det efter en masse hårdt arbejde. Jeg er glad for at være den oplevelse og uddannelse rigere og jeg er endnu gladere for de mennesker der var med mig hele vejen.

grækenland

 

Jeg fik også oplevet utroligt smykke Santorini og Mykonos. Jeg har længe drømt om at komme til Grækenland igen og i sommeren 2014 blev drømmen til virkelighed. Det var en tur fyldt med kærlighed, luksus (!!), solskin og græsk salat.

 

Jeg er virkelig heldig at have alle de her minder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille tip