Ønsker

Back in CPH!

 photo IMG_8223_zps45056575.jpgHej blog!

Så er jeg tilbage i Danmark efter en dejlig luksuriøs ferie i Grækenland.

Som i måske har fanget, så er jeg en møg forkælet pige og min søde kæreste har selvfølgelig sørget for at jeg fik verdens bedste ferie med ham. Vi har virkelig bare hygget os, spist en masse (!!) lækker mad, slappet af i solen og nydt hinanden. Det har været luksus ud over alle grænser!

Skal i nogensinde til Mykonos kan Saint John Hotel Resort and Spa virkelig anbefales! Der er smukt, rent, kæmpe store senge – med en RIGTIG dyne, fantastisk pool område, lækre spa faciliteter og så er personalet så søde og hjælpsomme. Jeg kunne ikke have haft en bedre ferie, jeg er så heldig at have oplevet det dejlige sted!

Til de shoppe-lystne vil jeg lige sige at medmindre du er en fyr, er rig eller du er typen der elsker at shoppe i små souvenir shops, så er det ikke stedet! Smykker kan du købe i massevis, men tøj, sko og tasker er ikke til at finde på øen – hvis der altså ikke skal stå I <3 Mykonos på.

(Der er high end mærker som LV, små gadebutikker med udstoppede fisk og et par enkelte ok butikker derimellem, de har bare kun tøj til mænd)

Så altså – skal du til Mykonos så kan du sagtens glæde dig, der er super smukt, dejlige strande og en masse lækker mad.

Det er perfekte sted til en slap-af ferie!

 

 photo IMG_8230_zpsa7320930.jpgJeg skal prøve at lade ferie billederne blive på et minimum her på bloggen, men hvis I vil se lidt mere af hvad jeg har oplevet – og spist! så følg med på INSTAGRAM: Michelleofcph

 

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker