Sofa dilemma!?

Nimb frokost og noget om angst..

IMG_8715Hej Blog

 

Så er jeg så småt ved at være tilbage her på bloggen. Jeg har haft en lidt turbulent måned og oven på alt det har jeg virkelig brug for at lave noget jeg godt kan lide. So here I am!

Idag har jeg vovet mig ud af hulen til en virkelig lækker frokost på Nimb. Der er bare så vildt hyggeligt i deres bar og deres High tea arrangement er så lækkert. Det er skøn the, hjemmelavet lemonade, sandwich, grøntsager, frugt, knækbrød, scones, æblekage, macarons og chokolade. – Og så foran pejsen i super flotte omgivelser! Det kan helt sikkert anbefales.

Nu vil jeg så småt begynde at gøre mig klar til at mødes med mine kollegaer til lidt mad på Nørrebro grillen. Det er lidt  svært at komme ud af døren når det er mørkt og jeg kan godt mærke jeg er lidt nervøs for det, men heldigvis kan jeg også mærke at jeg glæder mig lidt til at komme afsted. Jeg har normalt ikke angst på den måde, men idag har jeg det virkelig som om jeg skal op til en vigtig eksamen eller noget i den retning. Det hele skyldes en uheldig episode på mit arbejde (Læs mere her) og jeg er igang med at få det hele bearbejdet så jeg er på vej op igen men angsten er der stadig. Det er så fjollet at man (læs: jeg) kan lade fantasien stikke af med en på den måde. Min fornuft siger mig at det er ret usandsynligt at nogen der slet ikke kender mig pludselig får lyst til at stikke mig ned eller noget i den retning men min fantasi er overbevist om at det sker så snart jeg forlader lejligheden.

Så jeg kæmper lidt mod og for mig selv for tiden kan man godt sige, men det vigtigeste er at det er begyndt at gå i den rigtige retning nu.

 

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofa dilemma!?