Træt af at være stærk

Sofa dilemma!?

Jeg har i flere måneder gået rundt og ønsket mig en ny sofa, men er endnu ikke kommet frem til den helt rigtige. Problemet er at vores lejlighed for det første ikke er voldsomt stor, så der er derfor ikke plads til den vilde flyder og at jeg i det hele taget er i tvivl om hvilken retning jeg skal gå med det her. Måske I kan hjælpe mig lidt..

løsningsforslag nr 1

Gå med din første indskydelse og vælg den flotte, som måske ikke er super behagelig eller praktisk til sovende gæster. Men den er pæn, virkelig virkelig pæn!

MD-788-2S-Fabric-Vence-276-Grey-Oak-Legs-Angle-1024Sofakompagnigets Vera er så smuk! Jeg kan lige forestille mig den hjemme i stuen. Dens enkelte design og smukke farve går lige i hjertet på mig og så vil den passe helt perfekt ind i mit hjem. Eller. Mit hjem kommer til at passe til den.

Løsningsforslag nr 2

Vær sød ved dine gæster og tilbyd dem at de kan sove på sofaen der kan forvandles til en seng! Den praktiske løsning med et 2 i 1 møbel må være vejen frem i en lille lejlighed.

x37541400010_1_z.jpg.pagespeed.ic.PJv3_ouS2qOg nu tænkte du nok at der ville dukke en hæslig sag frem med kinesiske tegn skrevet henover, men næ! Nu er det nemlig muligt at få en yndig sofa som denne til at forvandle sig til en seng uden problemer. Det gør det virkelig ikke nemmere at vælge at den skal være så pæn! Og så er den i øvrigt fra Bilka- Se det store udvalg her

Løsningsforslag nr 3

Den begahelige flyder hvor der er plads til alle og man sidder fantastisk afslappet når man skal kværne popcorn foran skærmen.

41348685ZÅh den ser jo virkelig rar ud! Der kunne jeg godt tilbringe maaange timer! og så er den super stilet oveni. De mange puder giver et cosy look, men med en lille hund er jeg ikke sikker på hvor længe de ville få lov at stå så pænt. Herligheden her er fra Ilva og kan fås i en spejlvendt udgave så den passer til et hvert hjem.

 

[poll id=”2″]

 

 

 

 

 

 

 

sponsoreret

 

 

 

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt af at være stærk