Nyt hår

M O R N I N G

SAM_1979

SAM_1978Når jeg først har overstået er-klokken-allerede-7.30-fasen og får slæbt mig selv ud af sengen, så er morgen-tiden egentlig ret hyggelig. Man forbereder sig på en ny dag og den bedste måde at gøre det på er at lave sig en lækker morgenmad. Mad er altid godt! – Den behøver faktisk ikke engang være lækker, bare den ser pæn ud. Idag fik jeg 2 æg og en kop kaffe – ikke fantastisk, men nemt og hurtigt.

Idag er dagen hvor jeg senden min eksamensopgave afsted. Det er både en dejlig og en meget skræmmende dag. Det bliver virkelig rart ikke at have den hængende over hovedet mere, men så igen.. Den er sendt, den er afleveret – hvis den er dårlig eller mangelfuld så er det bare ærgerligt!?

Jeg mangler jo stadig at få overstået det mundtlige forsvar af opgaven og så at færdiggøre min elevtid i butikken, men så kan jeg forhåbentlig også kalde mig uddannet salgsassistent med speciale i ure guld og sølv.

Nå vil jeg hælde resten af min kaffe ned og komme igang med de sidste rettelser inden jeg vender snuden mod København og får opgaven underskrevet!

 

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår