Dagdrømme

DR’s store juleshow

1524627_10153534485080478_349467905_n

Igår var jeg og min søde kæreste inde og se DR’s store juleshow. Det var virkelig noget af en oplevelse – vi har altså virkelig nogle dygtige kunstnere i norden vi så bla. Rasmus Seebach, Envy, Burhan G, Zara Larsson, Emmilie De Forest og Mads Langer. Jeg var specielt vild med Zara Larsson – er du vild en stemme der er i den lille krop! Den kun 16 årige pige er virkelig et talent. Hør hendes nok mest kendte nummer Uncover her

DR’s børnekor var altså også en oplevelse -de er jo så små (!) og rigtig dygtige og altså, de var klædt ud som små nisser (cuuute) haha. Det var så sødt at se dem på scenen med Burhan G, da sangen sluttede gav han nemlig nogle af børnene high five og straks samledes hele børnekoret om han for at få high five -han fik ikke lov at forlade scenen før han var nået gennem dem alle.

Mads Langer er jo sindssygt dygtig og laver et super show – ikke underligt han har så mange kvindlige fans, men Envy var nu mere noget for mig, de havde virkelig en fest på scenen og hele salen blev livet op. De skaber en fantastisk stemning som jeg rigtig gerne vil opleve igen. Jeg var også meget positiv over værterne Sofie Lassen Kahlke og Jacob Riising – Jacob er virkelig morsom, han udlovede b.la. en pony til den fra publikum der klappede bedst og delte ud af hans mors hjemmebagte småkager.

Showet sendes d. 21 december kl 20 på DR1

Det var en dejlig oplevelse og noget af en vild 1. advents gave at få! Inden vi tog ind og så showet blev jeg endda inviteret på sushi på Sticks og Sushi i Nansensgade (behøver jeg sige mere?)

IMG_5092

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagdrømme