N U D E L O O K

Motivation eller ?

IMG_8986

 

Hey blog!

Nogen der stadig holder nytårsfortsættet??  – Didn’t think so.

Det er samme gamle sang hvert eneste år når man skal slæbe sin trætte krop ned i fitness centeret efter alt for mange madorgier, tequiladrinks og marcipangrise. Man starter ud fuld af energi og gåpåmod, men kommer hurtigt til et sted hvor ens motivation kan være på et meget lille sted.

Én ting der dog kan hjælpe lidt på sagerne, synes jeg, er nyt træningstøj. Faktisk bare nyt tøj i det hele taget – but you get the point.

Jeg er selv super glad for de her tights – eller leggins som nogen vil kalde det, og tanken om at hoppe i dem er lidt mere lokkende end et par slidte grå sweatpants. De er også lige tilpas nedtonede til at man kan have en farvet top til og et par lækre Nikes uden at det bliver for meget.

Jeg har synes leggins er super fine både til hverdag og træning, men er stor tilhænger af at man skal gøre det med måde. Det kan nemt blive en erstatning for bukser og det er ikke altid lige heldigt.

Du kan finde lidt forskellige leggins både til hverdag og træning på linket HER

 

sponsoreret

 photo Skaeligrmbillede2014-05-07kl202259_zps21c1bdc6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

N U D E L O O K